Ako makro vredi ponekad gubitak?

Primetio sam da na sve vrste sistem podrške za smanjenje težine često se razvija zahtev “Kako da rastavite makroskładniki?” To uopšte ima neku vrstu vrednosti pri smanjenju? Reaguje kratko i tekst, ukratko: Da, to čini. To je pošteno, što dugoročno kalorija nepoželjan, bez obzira na izvor kalorija stvara se ugojiti. Možemo da ugojiti, kao komada testa i povrća, zajedno sa od barova. Međutim, u kontekstu smanjenja težine-to ne samo da je nepovoljan energetski bilans-to je važno.

Svaki makroskładnik obavlja svoju funkciju, tako da je veoma važno da izaberete najbolje proporcije. To ne samo da je većina od nas oživi sebe, ali i uma metabolizam. Na duži rok sigurno ćete otkriti kratak opcija za nestrpljive, kao i predloge o prenosu makroa, kao i bilo koji iznos Što se tiče makro-zdravi proteini, masti, ugljeni hidrati (u sastavu vlakana). Na grafikonu ispod, ja sam napravio pada makroa. To je izuzetno pojednostavljeno, da se izbegne nepotrebne komplikacije, kao i ponavlja informacije.

Proteina u kontekstu smanjenja

Zdravi proteini su od ključnog značaja u procesu lečenja mišićnog tkiva. Tokom mršavljenja smo izgubili ne samo masti, ali (nažalost) takođe mišićne mase.

Mišića, pozitivan rezultat na oblik tela (izgled, naravno, pitanje sklonosti, a takođe ne znači da žene kulturystki), kao i metabolizma. Mišićnog tkiva zahteva energiju, tako da je logika mnogo više mišićnog tkiva, više kalorija vam je potrebno. Ako za mršavljenje gubimo uglavnom mišića, nakon završetka naših troškova energije će, naravno, znatno manje nego ranije (dakle, uzgred, će doći i rezultat jo-jo). Dakle, da minimizira gubitak mišićnog tkiva, snabdevanje proteina, kao i dizanje tegova. Optimalnu vrednost, ako smanjenje će biti 1,5 grama proteina po kilogramu telesne težine, mogu da se razlikuju oslanjajući se na različite aspekte (na primer, čovek, ćwiczące električno potrebno).

Proizvodi sa visokim sadržajem proteina smanjiti glikemijski indeks hrane, zbog toga što smo manje oscilacije nivoa šećera u krvi i želja za slatkom hranom. Pored toga, treba napomenuti da su neke ostale proteinske proizvode (mlečnih proizvoda) može negativno da utiče na ekonomske situacije węglowodanową. Kao rezultat toga, da se smanji IG, to je dobro da izaberete posno meso, riba ili orahe. Zdravi proteini takođe ubrzava metabolizam protein je najviše termogennыe hranljive. To znači da štetu u vezi sa varenje i metabolizam proteina, zdravih više nego masti i ugljenih hidrata. 

Proteina jedemo za varenje više kalorija nego drugi nutrijenti.

Legkousvoяemыe ugljeni hidrati su odgovorni, pre svega, karakteristike ishrane u kvalitetu gasa unutrašnjih organa tela, kao i mišićnog tkiva. U uslovima nedostatka ugljenih:

  1. o govori o tome, da ako sam se značajno smanji ugljeni hidrati u ishrani ili głodzimy, naš organizam zahteva hrane to je, svakako, da šećer iz proteina ili masti.
  2. U ovaj proces, i međutim, ketogenic dijeta se zasniva, međutim, njegova upotreba je veoma dugo vremena donosi sa sobom negativne posledice za zdravlje (probleme sistema, problema štitne žlezde, umor, problemi sa koncentracijom, gubitak svesti).
  3. Drugo, ketoz sprečava mišićnog tkiva sinteze proteina (mišićne mase utiče na metabolizam, što sam stvorio iznad).Pored toga, važno je napomenuti da ishrani ketogennoй ishrane čini da je deo baci viska-to je samo voda.

Govori o tome, da ako sam se značajno smanji ugljeni hidrati u ishrani ili głodzimy, naš organizam zahteva hrane to je, svakako, da šećer iz proteina ili masti. U ovaj proces, i međutim, ketogenic dijeta se zasniva, međutim, njegova upotreba je veoma dugo vremena donosi sa sobom negativne posledice za zdravlje (probleme kardiovaskularnog sistema, problema štitne žlezde, umor, problemi sa koncentracijom, gubitak svesti).

Videti za sebe, da je razlika velika, stoga, između ostalog, savetuje sirovu hranu, kao što su smeđi pirinač ili testenine od zrna. Dodatni metod da se smanji broj (i, brzo, mnogo) glikemicznego je dodatak proteina, masti i vlakana. Zbog toga, sveže voće, u vezi sa błonnikiem, u kontekstu meri nivo šećera u krvi, nesumnjivo će biti mnogo bolji izbor od voćni sok, što vlakana malo. Redovno konzumiranje hrane sa visokim glikemijski indeks (čokolade, slatko, zrna, zaslađen šećerom sokove) izaziva smanjenje nivoa osetljivost ćelija na insulin.